presentació

[en castellano]

evPeriodista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries.

És llicenciada en periodisme i magíster en sociologia. Les seves principals línies de treball són l’anàlisi dels moviments socials alternatius (antiglobalització, fòrums socials, indignats) i els impactes del model agrícola i alimentari actual i les alternatives que es plantegen des de la sobirania alimentària i el consum crític.

És autora de diversos llibres sobre aquestes temàtiques, alguns dels quals han estat traduïts al francès, portuguès, italià i alemany.  A continuació podeu veure alguns dels títols més destacats. Totes les seves publicacions poden ser consultades aquí.

>Sense Por (2013, Barcelona: Icaria ed. Coautora junt a Tersa Forcades)

>Planeta indignado. Ocupando el futuro (2012, Madrid: Sequitur. Coautora junt a Josep Maria Antentas)

>Resistencias globales. De Seattle a la crisis de Wall Street (2009, Madrid: Ed. Popular. Coautora junt a Josep Maria Antentas)

>Del campo al plato. Los circuitos de producción y distribución de alimentos (2009, Barcelona: Icaria ed. Coautora junt a Xavier Montagut)

>En pie contra la deuda externa (2008, Barcelona: El Viejo Topo)

>Supermercados, no gracias. Grandes cadenas de distribución: impactos y alternativas (2007, Barcelona: Icaria ed. Coordinadora junt a Xavier Montagut)

Forma part del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials (CEMS) a la Universitat Pompeu Fabra. Es membre del Consell Científic d’ATTAC i del consell assessor de la revista Viento Sur.

Col.labora amb diversos mitjans de comunicació com Público.es, amb la columna Se cuecen habas, i la revista digital Etselquemenges, entre d’altres.


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 608 other followers

%d bloggers like this: