Exregidors d’ICV recolzen una llista anticapitalista

19/05/2009 at 15:44

Xavi Tedó | AVUI

L’exregidor i expresident d’ICV a Mataró Antoni Guirao i l’exregidor ecosocialista de Premià de Mar Àngel Pagès han decidit donar-se de baixa del partit i recolzar la candidatura de Revolta Global – Esquerra Anticapitalista a les properes eleccions europees. Els dos dirigents, històrics de la formació i precursors del corrent crític Manifest de Maig, presentaran avui un nou manifest on denuncien la “coresponsabilitat d’ICV-EUiA en polítiques allunyades de les seves bases socials, confrontades amb els moviments socials i l’ecologisme”. Els signants tampoc passen per alt “els greus episodis de repressió policial”.

Entre els adherits al manifest també hi ha militants en actiu d’ICV com el dirigent veïnal de Sant Vicenç dels Horts Mariano López, o membres d’EUiA des de la seva fundació i que formen part del Sindicat Ferroviari.

A diferència de Pagès, Guirao serà a la llista que encapçala Esther Vivas i on prendrà part l’exlíder d’Unió de Pagesos Pep Riera. L’actor Jordi Dauder, proper fins ara a ICV, ocuparà l’últim lloc de la candidatura.

Entry filed under: en premsa. Tags: .

Por una izquierda de combate contra la crisis Exregidors d’ICV i EUiA donen suport a Esquerra Anticapitalista a les europees


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: