Presentació de la candidatura anticapitalista a la Universitat de Barcelona

22/05/2009 at 15:23

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Aquest dijous 21 de maig s’ha presentat a la Universitat de Barcelona-Raval, sota el títol “Contra la crisi i l’Europa del capital, anem a totes!” la candidatura de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a les properes eleccions europees.

La presentació ha anat a càrrec de la cap de llista de la candidatura, Esther Vivas, que ha assenyalat la necessitat de construir referents d’esquerres vinculats als moviments socials amb capacitat per donar respostes a l’actual context de crisi sistèmica. Vivas ha remarcat la necessitat de treballar en els moviments socials i a la vegada construir referents polítics i ha afegit que una cosa no està renyida amb l’altra, sinó que ambdues són necessàries i complementàries.

Per la seva banda, Manel Delgado, professor de la Universitat de Barcelona, ha donat la benvinguda a la iniciativa i ha explicat com és important que hi hagi referents polítics en un moment com l’actual.

Finalment, Josep Maria Antentas, professor de la Universitat de Barcelona i militant de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, ha explicat tot el procés seguit des de que es va llançar la iniciativa de la candidatura, la recollida de les 15.000 firmes que han permès presentar-la i ha assenyalat la necessitat d’anar donant passos en la construcció d’un alternativa anticapitalista

Entry filed under: cròniques. Tags: .

[spot] Vota Izquierda Anticapitalista Una concentració davant la Borsa, el primer acte de campanya


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: