Concert anticapitalista: arrenca la campanya de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista per les eleccions europees del 7 de juny

23/05/2009 at 15:19

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

El passat divendres dia 22 es va celebrar un concert anticapitalista a la Sala La Resistencia de l’Hospitalet per donar a conèixer l’inici de la campanya que Revolta Global-Esquerra Anticapitalista durà a terme durant les pròximes dues setmanes de cara a les eleccions europees del 7 de juny.

A més de música anticapitalista i informació sobre la proposta política de l’organització, la festa va comptar amb la presència i intervenció d’Esther Vivas, membre de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i cap de llista en aquestes eleccions. Vivas va explicar la necessitat de lluitar contra el capitalisme des de les lluites al carrer conjuntament amb l’articulació d’una esquerra i un discurs polític clarament anticapitalistes. També va denunciar els efectes que la crisi està tenint sobre les capes més desfavorides de la població i va fer una crida als assistents a la festa a recolzar una candidatura jove, combativa i crítica amb l’Europa del capital.

La festa va continuar amb membres dels moviments socials, com el sindical i el feminista, que també participen en la llista electoral, i que van incidir en la importància d’organitzar-se políticament per defensar els drets de les dones i els i les treballadores. Finalment, va tenir lloc un concert del grup La Família Rústika que, al ritme de la seva “rumba adúltera” van recordar la importància de l’art, la cultura i la música en qualsevol procés de transformació social.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

Presentació de la candidatura anticapitalista a la Universitat Autònoma de Barcelona Acto público de IA en Zaragoza: presentación de la candidatura a las europeas


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: