Dret a l’alimentació: seguretat alimentària versus sobirania alimentària

22/03/2010 at 22:12

Conferència al 28è curs de drets humans de l’Institut de Drets Humans de Catalunya

Quins elements de novetat aporta el discurs de la “sobirania alimentaria” davant el de “seguretat alimentària”? Quin és el paper de l’Organització Mundial de l’Alimentació, FAO, en la lluita contra la crisi alimentària? L’agricultura intensiva es una solució a la fam al món? Esther Vivas va contestar a aquestes preguntes en el marc del 28è curs de drets humans organitzat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

La sessió, que portava per títol Dret a l’alimentació: seguretat alimentària versus sobirania alimentària, es va portar a terme el passat 5 de març a la Residència d’Investigadors a Barcelona. El debat, posterior a la conferència, va permetre aprofundir en l’impacte de la producció transgènica, especialment a Catalunya, en la salut i el medi ambient i en el paper de les dones com a generadores de sobirania alimentària, tant en els països del Sud com al Nord.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

Vídeo de l’acte La Grip A i el poder de la indústria farmacèutica Anticapitalismo y justicia climática


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: