Bona acollida de Nou Barris a la presentació de la candidatura Des De Baix

23/11/2010 at 00:34

Presentació Des de Baix a Nou Barris Barcelona

El passat divendres 19 de novembre va tenir lloc al Centre Cívic Porta-Sóller la presentació de la candidatura Des de Baix al Districte de Nou Barris de la ciutat Contal. Des de Baix-NouBarris ha agrupat persones independents i membres de les organitzacions de la candidatura. Una majoria treballen també en els projectes de la Trobada Alternativa de Nou Barris com l’Oficina de Drets Socials, L’Associació 500×20 pel lloguer públic i assequible, la cooperativa El Llevat, etc.

Amb molta alegria per la bona assistència de més de 50 persones, que van passar per l’acte, els ponents: Esther Vivas (nº1 de la llista), Josep Bel (nº2 de la llista), Cristina Mas, Felipe Alegría van explicar les línies mestres del projecte anticapitalista i  les perspectives de la candidatura com a primer pas endavant en la direcció d’assolir un espai polític  de l’esquerra de combat al nostre país. Tots ells van perfilar els aspectes que defineixen la candidatura : ANTICAPITALISME, SOBIRANISME, ECOLOGISME, FEMINISME, INTERNACIONALISME I ANTIRACISME.

Salva Torres, conegut activista veïnal del barri, va dur la conducció de l’acte i el debat posterior.

Aquest debat va permetre copsar la necessitat d’aquest nou espai polític que permetrà agrupar els sectors més combatius als barris de la ciutat. Es va parlar també de la importància de la continuïtat del projecte en les lluites i en les conteses electorals. També van haver intervencions que demanaven la més àmplia unitat de cara a les municipals amb els sectors de l’esquerra independentista i altres sectors de l’esquerra social i política. Igualment es va fer esment que la Trobada Alternativa de Nou Barris permet aquest marc unitari de les persones preocupades per donar un tomb a les lluites populars i la necessitat de petites victòries per agrupar en cada lluita gent i organització social i política.

Es van recollir més de cent euros per recolzar la campanya.

L’acte es va tancar amb el calendari: El dilluns 22 del comitè de suport Des De Baix-9barris i el 1 de desembre que es farà assemblea de balanç al barri per preparar la de tota la candidatura del 11 de desembre a les Cotxeres de Sants. Van sortir dotze persones per treballar com apoderats el dia de les eleccions per la qual cosa podrem cobrir segurament tot el Districte.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

La candidatura Des de Baix presenta les seves propostes anticapitalistes a Terrassa “Es hora de sortir al carrer i movilitzar-nos”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: