La candidatura Des de Baix a Cornellà

23/11/2010 at 16:17

Presentació Des de Baix a Cornellà

Pedro Carrión | Comitè Suport Des de Baix al Baix Llobregat

Aquest diumenge 21 i amb l’assitència de prop d’un centenar de persones s’ha realitzat l’acte de presentación de la candidatura Des de Baix a Cornellà de Llobregat. Esther Vivas, cap de llista per Barcelona, ha exposat els aspectes més  destacats del programa electoral de la candidatura i diferents membres del comitè de suport de la ciutat han explicat els motius pels quals s’han decidit a donar suport a Des de Baix en aquestes eleccions.

En aquests moments i des de la perspectiva d’una esquerra que vol transformar la societat i que vol estar al costat de la gent, votar Des de Baix és un vot digne. I des de la idea d’impulsar una dinàmica unitària de l’esquerra anticapitalista a Catalunya, votar Des de Baix és un vot útil.

També la participació d’un company del col.lectiu d’immigrants ha fet reflexionar als assitents sobre el fet que davant la crisi económica cal, més que mai, l’unitat dels treballadors d’aquí i els vinguts de fora.

A la presentació de l’acte s’ha fet explícita l’adhesió a la campanya que demana la llibertat d’Arnaldo Otegui i el suport al procés de pacificació del País Basc. Amb les intervencions del públic assistent, un aperitu i la música del grup Ná de Ná ha finalitzat l’acte.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Es hora de sortir al carrer i movilitzar-nos” Des de Baix a Cardedeu


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: