“Tunísia ens demostra que la lluita serveix”

26/01/2011 at 13:39

Tertúlia al Tots x Tots de Com ràdio

La tertúlia soliària del Tots x Tots de Com ràdio va tenir com a tema central, aquest dilluns 24, la revolta social a Tunísia. Paco Martín, professor de periodisme a la UAB, Esther Vivas, membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF i Lluís Bordas, expert en temes de cooperació van analitzar la situació actual que es viu al país així com les causes i  les conseqüències de la revolta i l’extensió de la protesta a d’altres països nord-africans.

D’altres temes de la tertúlia van ser també la situació del conflicte a l’Orient Mitjà entre Israel i Palestina, les accions de suport al poble palestí i el reton dels antics presidents Aristide i Duvalier a Haití.

Escoltar la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

La soberanía alimentaria como alternativa Agroindústria versus sobirania alimentària


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: