Sobre la sobirania alimentària i les alternatives per recuperar-la

11/06/2011 at 10:02

Xerrada a l’acampada d’El Prat

Malgrat el mal temps, l’acampada de El Prat va continuar amb les activitats previstes per aquest divendres 10 de juny. A un local proper a la pl. de la Vila es va celebrar a les 18h una xerrada sobre la reforma de la negociació col·lectiva i just després, a les 19.30h, una segona sobre la sobirania alimentària i les alternatives per recuperar-la a càrrec d’Esther Vivas.

Vivas va fer un repàs a l’actual model agrícola i alimentari qualificat com a kilomètric, petrodependent, generador de canvi climàtic i que acaba amb l’agrodiversitat i va assenylar la sobirania alimentària com una alternativa real i viable. Així mateix es van plantejar alternatives concretes per avançar cap a aquest objectiu tant a nivell individual com col.lecitu.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

Avancem cap a la sobirania alimentària Movimiento de l@s indignad@s: pasar a la siguiente fase


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: