A Figueres parlant d’alternatives a la crisi

17/10/2011 at 19:49

Xerrada a les jornades En revolta a Figueres

Amb el títol En revolta. Alternatives des de la crisi, plataformes en defensa del territori i indign@ts de l’Empordà van organitzar, el passat 8 d’octubre, a Figueres unes jornades per tal d’analitzar l’impacte de la crisi actual i les alternatives que es plantegen. Antonio Turiel, doctor en física teòrica, i Esther Vivas del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF van impartir dues de les sessions principals.

A primera hora del matí Antonio Turiel va fer una xerrada sobre la crisi energètica i el peak del petroli. A continuació, Esther Vivas va analitzar les causes estructurals de la crisi i va plantejar un conjunt d’alternatives des d’una perspectiva anticapitalista, feminista i ecologista.

Al migdia una paella popular i un recital de poesia a càrrec d’Enric Casasses van amanitzar la jornada. I a la tarda diferents tallers van ser organitzats per tractar en grups més petits temes com el consum agroecològic, les mobilitzacions scoials, etc.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

Hambruna en África y privatización de tierras Tomar el control de nuestra alimentación


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: