“No hi ha diners per sanitat però sí per un desplegament policial de set mil agents a Barcelona per la cimera del Banc Central Europeu”

30/04/2012 at 16:26

Tertúlia a L’Hora L a Cadena Ser Barcelona

Sobre el llibre “Planeta indignado. Ocupando el futuro”, les alternatives que es plantegen a la crisi, la criminalització de la protesta, la reunió del Banc Central Europeu a Barcelona i més.

Avui amb l’Ixia Mendoza, presidenta d’Alternatives Europees a Barcelona, i Esther Vivas del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF i coautora del llibre “Planeta Indignado. Ocupando el futuro”.

Escoltar la tertúlia aquí.

Entry filed under: 2012 | Planeta indignado, ràdio. Tags: , , .

¿El retorno del ‘método Aznar’? Un 1 de maig marcat per la crisi, l’atur, les retallades i la repressió als moviments socials


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura Vist a un restaurant del carrer Urgell. Gràcies per pensar en ells 😍 "La indústria agroalimentària actua com Doctor Jekyll i Mr. Hyde. Els mateixos que et venen menjar porqueria es sumen ara al carro de l'alimentació bio"
.
Una conversa amb @xarxanetorg sobre el negoci del menjar. Podeu accedir a l'entrevista completa a la meva bio.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: