Parlant de la crisi i el 15M a Sarrià-Sant Gervasi

21/05/2012 at 17:39

Xerrada amb l’Assemblea 15M Sarrià-Sant Gervasi

’15M, un any després’ va ser el títol de la xerrada impartida per Arcadi Oliveres, Esther VivasJosep Maria Antentas el passat 12 de maig al migdia la plaça Sant Vicenç a Sarrià-Sant Gervasi coincidint amb la jornada de mobilització global del 12M.

En primer lloc, des de l’Assemblea 15M de Sarrià-Sant Gervasi es van fer algunes reflexions sobre la situació i els èxits del moviment un any després que es comencessin a ocupar les places. Tot seguit Esther Vivas i Josep Maria Antentas van fer un balanç de les causes que han donat lloc a aquest moviment de la indignació col.lectiva i els reptes que hi ha per endavant, a la vegada que van presentar el llibre “Planeta indignado. Ocupando el futuro”.

Arcadi Oliveres, per la seva banda, va analitzar els elements més importants que defineixen l’actual situació de crisi econòmica i social i les alternatives que tenim. Després de l’acte es va organitzar un dinar popular a la plaça Sant Vicenç per participar tot seguit col.lectivament a la manifestació central del 12M a Pl. Catalunya.

Entry filed under: 04 | Planeta indignado, cròniques. Tags: .

“El 15M acabó con la resignación” “Los mismos que nos condujeron a la crisis económica están especulando ahora con la comida”


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: