Presentant ‘Planeta indignado’ a Premià de Mar

17/06/2012 at 12:56

Xerrada amb Indignats Premià de Mar

Amb l’objectiu de fer balanç d’un any de movimient indignat a Premià de Mar es van celebrar, aquest passat divendres 15, les jornades ’15m+15j: un any al carrer‘ que van comptar amb una doble xerrada. En primer lloc es va fer un anàlisi exhaustiu sobre la situació político-social a Grècia i en segon lloc es va presentar el llibre Planeta indignado. Ocupando el futuro a càrrec d’una de les seves autores Esther Vivas.

L’acte va començar amb un anàlisi en profunditat de la situació que avui es viu a Grècia i les perspectives polítiques que enfronta després de les importants eleccions que tindran lloc aquest diumenge. Esther Vivas, a continuació, va analitzar l’estat de la mobilització actual a casa nostra, les victòries aconseguides pel moviment 15M i les perspectives futures en el context de crisi econòmica i social aguda.

Les jornades van concloure amb un sopar popular organitzat pels Indignats de Premià a la mateixa Pl. Nova i amb música grega.

Entry filed under: 04 | Planeta indignado, cròniques. Tags: .

“Qui hauria d’estar davant d’un jutge no són els activistes sinó els directius de Catalunya Caixa” Cuando la economía y el capitalismo se tiñen de verde


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: