Parlant del negoci de la crisi i la salut a l’acampada de l’Hospital General de L’Hospitalet

21/12/2012 at 11:16

H1L’H digital

Els treballadors de l’Hospital General de L’Hospitalet s’han sumat a les tancades contra les retallades que s’estan portant a terme a diferents hospitals de Catalunya com a protesta per la polítca de retallades que promou la Generalitat.

h2Des d’aquest dimarts 18, quan van començar l’acampada, s’han portat a terme diferents activitats i xerrades sobre l’auditoria ciutadana del deute amb Sònia Farré, el negoci de la crisi i la salut amb Esther Vivas, la criminalització de la pobresa amb Albert Sales, entre d’altres.

El Govern en funcions ha anunciat noves retallades pel 2013, que faran molt difícil mantenir la qualitat del servei a la ciutadania. Ana Carnero, infermera de l’Hospital General de l’Hospitalet, ha destacat que “a aquest centre s’han tancat 3 plantes, i les intervencions s’han reduït de manera important”.

h3Els treballadors demanen solucions urgents per evitar el greu deteriorament dels sistema sanitari públic i perquè la situació no empitjori encara més. Antonia Mondejar, presidenta del Comite d’Empresa de l’Hospital General de L’Hospitalet, ha assenyalat que “els professionals de la sanitat tenim la experiència suficient per estar implicats en els plans de salut i poder així donar resposta als projectes de construcció de nous centres i formar també a nous treballadors”.

Entry filed under: web. Tags: , .

“El alimento se produce para ganar dinero, no para alimentar a las personas” Comprad, comprad, malditos


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: