Parlant del negoci de la crisi i la salut a l’acampada de l’Hospital General de L’Hospitalet

21/12/2012 at 11:16

H1L’H digital

Els treballadors de l’Hospital General de L’Hospitalet s’han sumat a les tancades contra les retallades que s’estan portant a terme a diferents hospitals de Catalunya com a protesta per la polítca de retallades que promou la Generalitat.

h2Des d’aquest dimarts 18, quan van començar l’acampada, s’han portat a terme diferents activitats i xerrades sobre l’auditoria ciutadana del deute amb Sònia Farré, el negoci de la crisi i la salut amb Esther Vivas, la criminalització de la pobresa amb Albert Sales, entre d’altres.

El Govern en funcions ha anunciat noves retallades pel 2013, que faran molt difícil mantenir la qualitat del servei a la ciutadania. Ana Carnero, infermera de l’Hospital General de l’Hospitalet, ha destacat que “a aquest centre s’han tancat 3 plantes, i les intervencions s’han reduït de manera important”.

h3Els treballadors demanen solucions urgents per evitar el greu deteriorament dels sistema sanitari públic i perquè la situació no empitjori encara més. Antonia Mondejar, presidenta del Comite d’Empresa de l’Hospital General de L’Hospitalet, ha assenyalat que “els professionals de la sanitat tenim la experiència suficient per estar implicats en els plans de salut i poder així donar resposta als projectes de construcció de nous centres i formar també a nous treballadors”.

Entry filed under: web. Tags: , .

“El alimento se produce para ganar dinero, no para alimentar a las personas” Comprad, comprad, malditos


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Instagram

. . "Una mamá desobediente es aquella que se rebela contra el ideal de maternidad que nos han impuesto, a caballo entre el ideal patriarcal de madre abnegada y su versión moderna neoliberal de súper mami, con un cuerpo perfecto y siempre disponible para el mercado de trabajo. . Se trata de una madre que revindica su derecho a decidir sobre el embarazo, el parto, la lactancia y la crianza, al mismo tiempo que defiende la necesidad de transformar la sociedad para que esto sea posible. . Una mujer que se reconcilia con su cuerpo y reconoce su capacidad para parir y dar de mamar" 💜 . Así lo escribo en el libro "Mamá desobediente. Una mirada feminista a la maternidad" 😉 . Aquí, la imagen de la portada de la edición argentina, a cargo de la gran @longo.julieta.
. . "Ningú s’escandalitza quan veu una dona nua en un anunci, en canvi, una dona que mostra els pits per alimentar una criatura és molt més qüestionada. . El pit lactant és l’antítesi del pit cosificat pel sistema capitalista i la societat consumista. És important normalitzar la lactància materna". . Així ho afirmo a @directa.cat, en una conversa amb @saioabaleztena. L'entrevista, la podeu llegir al link de la bio. . . [EN CASTELLANO] . "Nadie se escandaliza cuando ve una mujer desnuda en un anuncio, en cambio, una mujer que muestra los pechos para alimentar a una criatura es mucho más cuestionada. . El pecho lactante es la antítesis del pecho cosificado por el sistema capitalista y la sociedad consumista. Es importante normalizar la lactancia materna". . Así lo afirmo en @ directa.cat, en una conversación con @saioabaleztena. La entrevista (en catalán), puede leerse el link de la bio.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: