Parlant dels impactes de l’agricultura industrial i de les alternatives a l’ETSAB a Barcelona

29/12/2012 at 12:47

evesfa2SlowInfo

Per acabar el quadrimestre  i el primer cicle Slowinfo, el passat dimarts 18 de desembre, vam rebre a Esther Vivas, la última convidada del mes d’aquest cicle dedicat a la sobirania alimentària i els drets humans.

Esther Vivas va parlar dels impactes de l’agricultura industrial i de les alternatives que es plantegen des de la sobirania alimentària i el consum crític, incloent una perspectiva de gènere. La seva intervenció es va basar en els següents treballs: La sobirania alimentària com alternativa i La sobirania alimentària, una perspectiva feminista.

SOB4Des ESFA (Espai Social i de Formació d’Arquitectura) i la comissió continguts de ETSAB en Lluita proposem aquest nou espai per a la reflexió i el debat crític dins la universitat. Es tracta de documentals, ponències, xerrades i d’altres formats per entendre millor el que passa al nostre voltant i les alternatives que existeixen.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Los bancos para salvarse nos sacrifican a todos” “Es desmantella i precaritza la sanitat pública per a justificar una sanitat privada”


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: