Més d’un centenar de persones a la xerrada de Cafèambllet a Terrassa

24/01/2013 at 11:02

terrassa3Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

La sala d’actes de l’associació Amics de les Arts a Terrassa es va quedar petita per encabir a les 140 persones que van assistir aquest dimarts a la xerrada de la revista CafèambLlet, la periodista Esther Vivas i la delegada sindical del Comitè d’Empresa de la Mútua de Terrassa Núria Martí. Dues sales més van ser habilitades per donar cabuda a tots els assistents., una d’elles amb una pantalla gegant per a poder seguir en directe la conferència.

terrassa1I és que per allà on passen els editors de la revista CafèambLlet arrassen. En total són ja milers les persones que han escoltat en directe a Albano Dante i Marta Sibina i més d’un mil.lió els que han vist els seus vídeos per Youtube. A la xerrada de dimarts, Albano Dante, retolador en mà i pissarra, un cop més va descriure brillantment la cara oculta del sistema sanitari i el negoci que n’han fet durant dècades alts dirigents de la sociovergència catalana, mentre aquestes i d’altres formacions miraven cap a una altra direcció.

Esther Vivas va donar el tret de sortida a la xerrada assenyalant com avui la crisi s’ha convertit en un negoci en mans d’uns pocs i en una gran estafa, un robatori, cada cop més evident als ulls de la majoria social. I com l’ofensiva per acabar amb una sanitat pública i de qualitat és la mateixa que vol convertir l’educació, l’habitatge, l’alimentació, les cures… en un privilegi i no un dret.

terrassa2Núria Martí, en nom del Comitè d’Empresa de la Mútua de Terrassa, va prendre la paraula en segon lloc, per afirmar com avui patim unes retallades sanitàries sense precedents, com s’estan tancant quiròfans, reduint els horaris d’atenció als CAP, acomiadant personal… I com l’èxit de la sanitat privada rau en deteriorar la sanitat pública i abocar-nos a tots plegats a les mútues privades.

En darrer lloc, Albano Dante, director de la revista CafèambLlet, va explicar en detall la investigació que han portat a terme i que els ha valgut una denúncia i una condemna de 10 mil euros. “Quina és la millor manera de donar-vos suport?”, preguntaven des del públic al final de la xerrada. Dante ho va deixar clar: seguir lluitant i participar, també, en aquest projecte verkami que tot just acaben de llançar per editar un llibre i pagar la multa que els imposen: http://www.verkami.com/projects/4231-artur-mas-donde-esta-mi-dinero

Cafèambllet no para de rebre suports allà on va. La xerrada de dimarts, organitzada per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, el Grup de Cultura del 15M Terrassa i l’associació Amics de les Arts, en va ser tan sols una mostra més.

Streaming de la intervenció d’Esther Vivas aquí.

Streaming de la intervenció de Núria Martí aquí.

Streaming de la intervenció d’Albano Dante aquí.

Entry filed under: cròniques. Tags: , .

“Mobilitzar-se és el millor antídot contra aquesta societat adormida que alguns volen” Yo desobedezco. ¿Y tú?


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: