Mengem SA

03/04/2013 at 11:43

ev_mengemsaMelderomer Col.lectiu Audiovisual

Mengem SA és un treball audiovisual de 43 minuts de durada que dóna veu a diversos col·lectius i personalitats, com Esther VivasPepe SerraEnric NavarroPepa Conde…, que treballen des de diferents sectors per l’agricultura ecològica i la sobirania alimentària del País Valencià.

El documental està estructurat en dos parts: una primera on es plantegen i s’expliquen els diversos problemes de l’actual sistema agroalimentari i una segona part on es parla d’alternatives al mateix. I tot, amb la lluita dels veïns de Benimaclet per recuperar els horts urbans com a fil conductor de la història.

+info: http://www.melderomer.tv/mengemsa

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: , .

“La radicalidad de las luchas hoy es resultado del ciclo de protesta abierto por los indignados” Sin derecho a comer


‘El negocio de la comida’ a Betevé

Manteros y rédito político | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

últims tweets

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: