“Les dimissions s’han de celebrar i s’ha de demanar que d’altres polítics segueixin l’exemple”

06/06/2013 at 10:28

evrLa Rambla a BTV

Avui a la La Rambla parlem de la dimissió del cap dels Serveis Penitenciaris Xavier Martorell pel cas Método 3, la presó incondicional pel banquer Miguel Blesa, les declaracions de Mariano Rajoy sobre els impostos, el Saló BizBarcelona i la mesura de multar als pares de menors que pateixin reiterats comes etílics.

I ho fem amb el portaveu de CiU al Parlament Jordi Turull, el president de Noves Generacions José Antonio Coto, la periodista Esther Vivas, la professora de ciència política a la UB Gemma Galdón, el filòsof Bernat Dedeu i l’economista David Elvira.

rambla

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Paraula, música i compromís de la mà de Lídia Pujol, CafèambLlet, Josep Maria Antentas i Esther Vivas De Tahrir a Taksim, espíritu indignado


¿La alimentación bio puede morir de éxito? | Opcions

Maternitat i cultura | Àrtic BTV

Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

A l'especial informatiu de @tv3cat després de l'anunci d'aplicació de l'article 155.
.
Avui l'aparell de l'estat ha donat un cop d'estat a les institucions catalanes. No se'n sortiran ✊
.
#155TV3 Les mares com a subjecte polític. En vam parlar ahir a l'#Àrticbtv a través de la música de @marinah_ojosdebrujo i #GataCattana, els assajos '¿Dónde está mi tribu?' i 'Maternidad, igualdad y fraternidad' de @claveintelectual, la novel.la gràfica 'Mamà' de @gloriavivesxiol, l'obra 'La madre' de Maksím Gorki i les sèries de ficció 'Juego de Tronos' i 'El cuento de la criada'.
.
Maternitat, activisme, cultura i feminisme a @betevecat. .
Accedir al vídeo del programa a través del link a la meva bio. La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: