‘Sense por’ de Teresa Forcades i Esther Vivas, el 2n llibre més venut de no ficció en català

03/10/2013 at 12:59

esther_teresa_coberta_2ed[en castellano]

Icaria editorial

El llibre Converses entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por, publicat aquest mes de setembre per Icaria editorial, s’ha situat com el 2n llibre més venut de no ficció en català.

L’obra recull una conversa entre la monja benedictina Teresa Forcades i l’activista social Esther Vivas, en la que analitzen la situació actual de crisi econòmica, la resposta indignada al carrer i les alternatives socials i polítiques que es plantegen. Teresa Forcades i Esther Vivas parlen en aquesta conversa de la incompatibilitat entre el capitalisme i la democràcia, de la necessitat de desobeir i perdre la por i de la violència del sistema.

Sense por va sortir al carrer ara fa tres setmanes i s’ha situat ja en la 2na posició dels llibres més venuts de no ficció en llengua catalana. També se n’ha fet una 2a edició. A meitats d’aquest mes d’octubre en sortirà la traducció al castellà.

Entry filed under: 02 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web. Tags: , .

Fam i pobresa a casa nostra. Qui decideix què, com i quan mengem? ¿Cuánta pobreza podemos soportar?


La teta: ecológica y anticapitalista | Opcions

Incertidumbres electorales | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
Consumiendo(nos). Lo escribo en @elperiodico_cas.
.
La Navidad, nos dicen, es amor, y parece como si lo quisiéramos comprar a golpe de talonario. Ya va siendo hora de que nos preguntemos si podemos vivir mejor con menos. No se trata de dejar de consumir sino hacerlo de otro modo, para generar riqueza y felicidad.
.
Leer el artículo en el link en mi BIO.
.
#consumismo #consumocritico #navidad #navidad2017 Todo a punto en #LosDesayunos de @sergiomartinherrera, hoy desde Barcelona 😉

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: