‘Sense por’ de Teresa Forcades i Esther Vivas, el 2n llibre més venut de no ficció en català

03/10/2013 at 12:59

esther_teresa_coberta_2ed[en castellano]

Icaria editorial

El llibre Converses entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por, publicat aquest mes de setembre per Icaria editorial, s’ha situat com el 2n llibre més venut de no ficció en català.

L’obra recull una conversa entre la monja benedictina Teresa Forcades i l’activista social Esther Vivas, en la que analitzen la situació actual de crisi econòmica, la resposta indignada al carrer i les alternatives socials i polítiques que es plantegen. Teresa Forcades i Esther Vivas parlen en aquesta conversa de la incompatibilitat entre el capitalisme i la democràcia, de la necessitat de desobeir i perdre la por i de la violència del sistema.

Sense por va sortir al carrer ara fa tres setmanes i s’ha situat ja en la 2na posició dels llibres més venuts de no ficció en llengua catalana. També se n’ha fet una 2a edició. A meitats d’aquest mes d’octubre en sortirà la traducció al castellà.

Entry filed under: 02 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web. Tags: , .

Fam i pobresa a casa nostra. Qui decideix què, com i quan mengem? ¿Cuánta pobreza podemos soportar?


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: