El Procés Constituent arriba a Santa Susanna

06/10/2013 at 11:08

stasusanna1Procés Constituent

El Procés Constituent es va presentar, el passat 25 de setembre, a Santa Susanna (Alt Maresme). L’acte va ser conduït per Esther Vivas que va explicar el perquè del Procés Constituent, quins són els seus objectius i com s’ha vingut desenvolupant aquests darrers mesos.

ssVivas va afirmar que “el Procés Constituent sorgeix en un moment de profunda crisi política, social, econòmica i democràtica i amb la ferma voluntat de tornar la capacitat de decidir a la gent”. Per aquest motiu, des del Procés Constituent es vol construir un nou instrument polític i social capaç d’incloure el conjunt de la gent que pateix la crisi i que lluita al carrer. Vivas va fer èmfasi en com més enllà de la imprescindible mobilització i desobediència, cal plantejar alternatives polítiques completament antagòniques a les actuals.

Unes setanta persones van assistir a l’acte, que va comptar, també, amb la presència de persones adherides al Procés Constituent d’altres municipis de la comarca com Malgrat de Mar, Sant Pol de Mar.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Si la democràcia no legisla a favor de la majoria, és irreal” “La crisis ha dejado de ser algo abstracto para convertirse en paro, pobreza y hambre”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No Instagram images were found.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: