El Procés Constituent arriba a Santa Susanna

06/10/2013 at 11:08

stasusanna1Procés Constituent

El Procés Constituent es va presentar, el passat 25 de setembre, a Santa Susanna (Alt Maresme). L’acte va ser conduït per Esther Vivas que va explicar el perquè del Procés Constituent, quins són els seus objectius i com s’ha vingut desenvolupant aquests darrers mesos.

ssVivas va afirmar que “el Procés Constituent sorgeix en un moment de profunda crisi política, social, econòmica i democràtica i amb la ferma voluntat de tornar la capacitat de decidir a la gent”. Per aquest motiu, des del Procés Constituent es vol construir un nou instrument polític i social capaç d’incloure el conjunt de la gent que pateix la crisi i que lluita al carrer. Vivas va fer èmfasi en com més enllà de la imprescindible mobilització i desobediència, cal plantejar alternatives polítiques completament antagòniques a les actuals.

Unes setanta persones van assistir a l’acte, que va comptar, també, amb la presència de persones adherides al Procés Constituent d’altres municipis de la comarca com Malgrat de Mar, Sant Pol de Mar.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Si la democràcia no legisla a favor de la majoria, és irreal” “La crisis ha dejado de ser algo abstracto para convertirse en paro, pobreza y hambre”


En defensa d’un part respectat | Betevé

Mesa sin rumbo | El Periódico

Mi hijo también desayuna garbanzos | Opcions

La teta: ecológica y anticapitalista | Opcions

Categories

Instagram

.
Mmmmm, deliciosa, la comida del vegetariano @arciris_veggie en Barcelona. Aquí, una parrillada de verduras con salsa pesto de brócoli. Y además de buena es bonita y barata. El menú del mediodía (tres platos, pan, bebida y postre a 10€). Y lo digo con afán de hacer buenas recomendaciones (que no me va comisión ni nada 😉). Una las mejores opciones vegetarianas en el Eixample 🖒
.
 #ArcIrisRestaurant #ArcIris #Barcelona #ComerComida #RealFood #IgFood #IgFoodie #InstaFoodie #JustEatRealFood #Foodism #Foodies #Vegan #Vegeterian #Healthyfood #HealthyChoices #Vegeterià #VegetarianLifeStyle #EatClean #FoodLovers #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #Foodpics #InstaFood #FoodStagra #FoodRevolution #Vegetariano #ParrilladadeVerduras #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
Mesa sin rumbo. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Ya hay Mesa, y la nueva legislatura arranca. Sin embargo, se desconoce el rumbo. El independentismo se ha asegurado su mayoría y la propuesta de incluir a los comuns ha quedado en agua de borrajas. .
La presencia de mujeres se ha visto reducida a la mínima expresión, una sobre siete. La pluralidad política y de género no está ni se la espera.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: