El Procés Constituent arriba a Santa Susanna

06/10/2013 at 11:08

stasusanna1Procés Constituent

El Procés Constituent es va presentar, el passat 25 de setembre, a Santa Susanna (Alt Maresme). L’acte va ser conduït per Esther Vivas que va explicar el perquè del Procés Constituent, quins són els seus objectius i com s’ha vingut desenvolupant aquests darrers mesos.

ssVivas va afirmar que “el Procés Constituent sorgeix en un moment de profunda crisi política, social, econòmica i democràtica i amb la ferma voluntat de tornar la capacitat de decidir a la gent”. Per aquest motiu, des del Procés Constituent es vol construir un nou instrument polític i social capaç d’incloure el conjunt de la gent que pateix la crisi i que lluita al carrer. Vivas va fer èmfasi en com més enllà de la imprescindible mobilització i desobediència, cal plantejar alternatives polítiques completament antagòniques a les actuals.

Unes setanta persones van assistir a l’acte, que va comptar, també, amb la presència de persones adherides al Procés Constituent d’altres municipis de la comarca com Malgrat de Mar, Sant Pol de Mar.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Si la democràcia no legisla a favor de la majoria, és irreal” “La crisis ha dejado de ser algo abstracto para convertirse en paro, pobreza y hambre”


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: