‘Sense por’ de Teresa Forcades i Esther Vivas, el llibre més venut de no ficció en català

22/10/2013 at 10:30

contrageneralpetit[en castellano]

Icaria editorial

El llibre Converses entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por, publicat per Icaria editorial, és el llibre més venut de no ficció en català. Des de fa cinc setmanes, quan va sortir, ocupa la capçalera de les publicacions més venudes a Catalunya en llengua catalana i de no ficció.

L’obra recull una conversa entre la monja benedictina Teresa Forcades i l’activista social Esther Vivas, que va tenir lloc al monestir de Montserrat. Ambdues fan una anàlisi exhaustiva però alhora amena i didàctica de la profunditat de la crisi, de com aquesta colpeja cada cop més la vida quotidiana de moltes persones. Parlen de la incompatibilitat entre capitalisme i democràcia, justícia i llibertat.

Teresa Forcades i Esther Vivas subratllen que “per canviar les coses cal perdre la por” i desobeir a lleis i a polítiques injustes. El Procés Constituent, el deute il·legítim, la violència del sistema, la independència de Catalunya, la Unió Europea són d’altres temes que les dues autores tracten en aquesta obra.

Sense por va sortir publicat el passat mes de setembre i ja suma dues edicions. A meitats de novembre està prevista la seva publicació en castellà.

Entry filed under: 02 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web. Tags: .

“De la burbuja inmobiliaria, hemos pasado a la burbuja alimentaria” “Ens volen fer creure que mereixem les retallades”


En defensa d’un part respectat | Betevé

Mesa sin rumbo | El Periódico

Mi hijo también desayuna garbanzos | Opcions

La teta: ecológica y anticapitalista | Opcions

Categories

Instagram

.
Mmmmm, deliciosa, la comida del vegetariano @arciris_veggie en Barcelona. Aquí, una parrillada de verduras con salsa pesto de brócoli. Y además de buena es bonita y barata. El menú del mediodía (tres platos, pan, bebida y postre a 10€). Y lo digo con afán de hacer buenas recomendaciones (que no me va comisión ni nada 😉). Una las mejores opciones vegetarianas en el Eixample 🖒
.
 #ArcIrisRestaurant #ArcIris #Barcelona #ComerComida #RealFood #IgFood #IgFoodie #InstaFoodie #JustEatRealFood #Foodism #Foodies #Vegan #Vegeterian #Healthyfood #HealthyChoices #Vegeterià #VegetarianLifeStyle #EatClean #FoodLovers #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #Foodpics #InstaFood #FoodStagra #FoodRevolution #Vegetariano #ParrilladadeVerduras #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
Mesa sin rumbo. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Ya hay Mesa, y la nueva legislatura arranca. Sin embargo, se desconoce el rumbo. El independentismo se ha asegurado su mayoría y la propuesta de incluir a los comuns ha quedado en agua de borrajas. .
La presencia de mujeres se ha visto reducida a la mínima expresión, una sobre siete. La pluralidad política y de género no está ni se la espera.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: