‘Sense por’ de Teresa Forcades i Esther Vivas, el llibre més venut de no ficció en català

22/10/2013 at 10:30

contrageneralpetit[en castellano]

Icaria editorial

El llibre Converses entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por, publicat per Icaria editorial, és el llibre més venut de no ficció en català. Des de fa cinc setmanes, quan va sortir, ocupa la capçalera de les publicacions més venudes a Catalunya en llengua catalana i de no ficció.

L’obra recull una conversa entre la monja benedictina Teresa Forcades i l’activista social Esther Vivas, que va tenir lloc al monestir de Montserrat. Ambdues fan una anàlisi exhaustiva però alhora amena i didàctica de la profunditat de la crisi, de com aquesta colpeja cada cop més la vida quotidiana de moltes persones. Parlen de la incompatibilitat entre capitalisme i democràcia, justícia i llibertat.

Teresa Forcades i Esther Vivas subratllen que “per canviar les coses cal perdre la por” i desobeir a lleis i a polítiques injustes. El Procés Constituent, el deute il·legítim, la violència del sistema, la independència de Catalunya, la Unió Europea són d’altres temes que les dues autores tracten en aquesta obra.

Sense por va sortir publicat el passat mes de setembre i ja suma dues edicions. A meitats de novembre està prevista la seva publicació en castellà.

Entry filed under: 2013 | Sene por. Convera entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web. Tags: .

“De la burbuja inmobiliaria, hemos pasado a la burbuja alimentaria” “Ens volen fer creure que mereixem les retallades”


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: