Curs a València i Barcelona: Qui decideix què mengem?

30/12/2013 at 19:43

blatEl proper mes de febrer es portarà a terme el curs Del camp a la taula: qui decideix què mengem? El curs serà impartit per Esther Vivas a València el dissabte 1 de febrer i a Barcelona els dissabtes 8 i 15 de febrer.

Introducció

Del camp a la taula, els aliments recorren milers de quilòmetres. La cadena agrícola i alimentària s’ha allargat tant en els darrers anys que pagesos i consumidors hem perdut tota capacitat d’incidir-hi. Avui, unes poques multinacionals són les que acaban decidint què mengem, avanposant els seus interessos particulars a les nostres necessitats alimentàries.

Amb aquest curs volem desenmascarar la cara oculta del sistema agrícola i alimentari actual i els seus impactes negatius en àmbits com la pagesia, el medi ambient, les dones, el consum… Per acabar assenyalant les alternatives que tenim a les nostres mans basades en la sobirania alimentària i el consum crític.

Dades

A València, el curs compta amb el suport d’Enginyeria Sense Fronteres i tindrà lloc a Ca Revolta. Data: dissabte 1 de febrer. Horari: 9.30h a 14h i 15.30h a 19.30h. Més informació aquí. Cost: 40€

A Barcelona, el curs es portarà a terme a l’Ateneu Rebel (Poble Sec). Dates: dissabtes 8 i 15 de febrer. Horari: 9.30h a 14h. Més informació aquí. Cost: 40€

Entry filed under: web. Tags: , .

“La deslesgitimación del sistema es tan grande que en cualquier momento pueden cambiar las cosas” L’estafa de la crisi i la resposta indignada


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: