Parlant de la crisi i la indignació a La Garriga

22/01/2014 at 09:46

lagarriga2Fundació Universitària Martí L’Humà

Aquest dimarts, la periodista Esther Vivas ha pronunciant al Patronat de la Garriga la conferència De la crisi a la indignació i la desobediència al carrer davant més d’un centenar d’assistents. L’acte ha estat organitzat per l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí L’Humà.

lagarriga1Esther Vivas ha fet un recorregut per les causes de la crisi econòmica i social i ha explicat com uns pocs estan fent negoci amb la situació actual d’empobriment col.lectiu. Vivas ha acabat senyalant les perspectives de futur de la mobilització indignada i desobedient en un context d’increment de la criminalització i repressió als moviments socials de protesta.

Aquí podeu llegir una crònica de l’acte d’Àlex Muñoz de la Fundació Universitària Martí L’Humà.

Entry filed under: cròniques. Tags: , .

“La llibertat és poder viure una vida plena, escollir, tenir drets. El capitalisme no ho permet” “Normalizar la pobreza es normalizar la violencia estructural del sistema”


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: