‘Sense por’ es presenta a València

04/02/2014 at 11:20

spvlc1Ca Revolta

El llibre Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por es va presentar aquest divendres a València amb la intervenció d’ambdues autores. Ca Revolta va acollir la presentació de l’obra que va comptar amb una nomborosa assistència, d’unes 90-100 persones, que va fer que la sala es quedés petita.

Teresa Forcades va obrir la taula amb una connexió en directe via skype des de Berlin, on es troba donant classes a la Universitat de Humboldt, en la que va assenyalar la importància d’organitzar-se col.lectivamente i perdre la por. Així mateix, va reflexionar sobre la supeditació del poder polític a l’econòmic, posant exemples tant d’Europa com als països del Sud, i la necessitat de donar un tomb radical a aquesta situació.

spvlc2A continuació, Esther Vivas va fer un repàs a les causes de la crisi econòmica, política i social, afirmant que “la crisi no és neutral sinó que respon a interessos particulars d’aquells que estan fent negoci amb l’actual situació”. Vivas va fer èmfasi, també, en la resposta al carrer i com lluitar és imprescindible per canviar les coses, mencionant, especialment, les victòries de Gamonal i la lluita contra la privatització dels hospitals públics a Madrid.

La Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por va ser publicada per Icaria editorial el setembre de l’any passat i dinou setmanes després segueix sent un dels llibres més venuts de no ficció en llengua catalana. Ara acaba d’arribar a la 4a edició. L’obra ha estat publicada recentment en castellà i compta ja amb una 2a edició en aquesta llengua.

Més fotografies:

spvlc4

spvlc3

Entry filed under: 02 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web.

“Siempre hay alternativas” Mercadona, ¿supermercados de confianza?


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
Impresionantes los tagliatelle de boniato con salsa de anacardo y trufa negra del vegetariano @TheSpotBarcelona en Barcelona. Tenía pendiente ir desde hacía tiempo, y no ha defraudado. Buena comida vegetariana y espacio agradable. En fin, repetiremos. .
#TheSpotBarcelona #TheGreenSpot #Barcelona #ComerComida #RealFood #InstaVegan #IgFoodie #Organic #JustEatRealFood #Foodies #Vegan #HealthyFood #HealthyChoices #Veggies #Vegetariano #Vegeterian #EatClean #Vegano #Foodstagram #HealthyEaten #FoodRevolution #VeganFood #EatRealFood #ComidaVegana #ComidaSana #FoodPorn #Foodiegram #VegetarianFood #EtsElQueMenges #ComidasVivas .
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊!

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: