‘Sense por’ es presenta a València

04/02/2014 at 11:20

spvlc1Ca Revolta

El llibre Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por es va presentar aquest divendres a València amb la intervenció d’ambdues autores. Ca Revolta va acollir la presentació de l’obra que va comptar amb una nomborosa assistència, d’unes 90-100 persones, que va fer que la sala es quedés petita.

Teresa Forcades va obrir la taula amb una connexió en directe via skype des de Berlin, on es troba donant classes a la Universitat de Humboldt, en la que va assenyalar la importància d’organitzar-se col.lectivamente i perdre la por. Així mateix, va reflexionar sobre la supeditació del poder polític a l’econòmic, posant exemples tant d’Europa com als països del Sud, i la necessitat de donar un tomb radical a aquesta situació.

spvlc2A continuació, Esther Vivas va fer un repàs a les causes de la crisi econòmica, política i social, afirmant que “la crisi no és neutral sinó que respon a interessos particulars d’aquells que estan fent negoci amb l’actual situació”. Vivas va fer èmfasi, també, en la resposta al carrer i com lluitar és imprescindible per canviar les coses, mencionant, especialment, les victòries de Gamonal i la lluita contra la privatització dels hospitals públics a Madrid.

La Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por va ser publicada per Icaria editorial el setembre de l’any passat i dinou setmanes després segueix sent un dels llibres més venuts de no ficció en llengua catalana. Ara acaba d’arribar a la 4a edició. L’obra ha estat publicada recentment en castellà i compta ja amb una 2a edició en aquesta llengua.

Més fotografies:

spvlc4

spvlc3

Entry filed under: 03 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web.

“Siempre hay alternativas” Mercadona, ¿supermercados de confianza?


Novedad editorial

Novetat editorial

Categories

Instagram

. . Muy feliz de organizar este SORTEO con una mujer y profesional a quien admiro @elenacrespi81, que es un ❤. . ⚠️IMPORTANTE⚠️ . Para participar tenéis que ir a su perfil, ya que sino no se puede contabilizar vuestro nombre. . Aquí⬇️, las instrucciones. Suerte! ........................................................ #Repost @elenacrespi81 ........................................................ . 🤩 SÚPER SORTEO 🥳 . Estoy tremendamente contenta porque estamos de sorteo! . Sabéis la de veces que he recomendado el libro ◼Mamá desobediente◼ de Esther Vivas? Incontables! . Y ahora estoy muy emocionada por poderos decir que sorteamos un ejemplar! . Qué debéis hacer para participar? . 1️⃣ Darle al ❤️ a esta publicación . 2️⃣ Seguir a @esthervivasesteve y a mi ( @elenacrespi81 ) . 3️⃣ Etiquetar a 3 personas que creáis que puedan estar interesadas en este sorteo y, evidentemente, en el libro 📖! . *️⃣Y si compartís la publicación en los Stories sería muy maravilloso y nos ayudarás a Esther y a mi a crecer un poco más! . 😍 Podéis participar tantas veces como queráis! . Gracias a @capitan_swing_libros y @arallibres . *Solamente envío nacional! . **Podéis participar hasta el domingo 22 de septiembre y diremos quién ha ganado el lunes 23 de septiembre! . ✅Mucha suerte y muchas gracias!
. . El patriarcat ha segrestat la maternitat, i l'ha convertit en una imposició per a les dones. Tanmateix, el que fa que l'experiència materna sigui una llosa no és la maternitat en sí sinó el caràcter que se li ha donat. . D'aquí que sigui important reapropiar-nos de la maternitat en clau feminista, i reivindicar la centralitat política, social i econòmica d'aquesta experiència. . Així ho plantejo en aquesta entrevista a @Viureenfamilia, que podeu llegir al link de la BIO 💜 . --------------------------------------------- . El patriarcado ha secuestrado la maternidad, y la ha convertido en una imposición para las mujeres. Sin embargo, lo que hace que la experiencia materna sea un yugo no es la maternidad en sí sino el carácter que se le ha dado. . De ahí que sea importante reapropiarnos de la maternidad en clave feminista, y reivindicar la centralidad política, social y económica de esta experiencia. . Así lo planteo en esta entrevista en @Viureenfamilia, que podéis leer en el link de la BIO 💜

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


%d bloggers like this: