‘Sense por’ es presenta a València

04/02/2014 at 11:20

spvlc1Ca Revolta

El llibre Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por es va presentar aquest divendres a València amb la intervenció d’ambdues autores. Ca Revolta va acollir la presentació de l’obra que va comptar amb una nomborosa assistència, d’unes 90-100 persones, que va fer que la sala es quedés petita.

Teresa Forcades va obrir la taula amb una connexió en directe via skype des de Berlin, on es troba donant classes a la Universitat de Humboldt, en la que va assenyalar la importància d’organitzar-se col.lectivamente i perdre la por. Així mateix, va reflexionar sobre la supeditació del poder polític a l’econòmic, posant exemples tant d’Europa com als països del Sud, i la necessitat de donar un tomb radical a aquesta situació.

spvlc2A continuació, Esther Vivas va fer un repàs a les causes de la crisi econòmica, política i social, afirmant que “la crisi no és neutral sinó que respon a interessos particulars d’aquells que estan fent negoci amb l’actual situació”. Vivas va fer èmfasi, també, en la resposta al carrer i com lluitar és imprescindible per canviar les coses, mencionant, especialment, les victòries de Gamonal i la lluita contra la privatització dels hospitals públics a Madrid.

La Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por va ser publicada per Icaria editorial el setembre de l’any passat i dinou setmanes després segueix sent un dels llibres més venuts de no ficció en llengua catalana. Ara acaba d’arribar a la 4a edició. L’obra ha estat publicada recentment en castellà i compta ja amb una 2a edició en aquesta llengua.

Més fotografies:

spvlc4

spvlc3

Entry filed under: 02 | Sene por. Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas., web.

“Siempre hay alternativas” Mercadona, ¿supermercados de confianza?


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: