“Invertir en comida es invertir en salud”

08/05/2015 at 12:26

lechugaAragón Fin de Semana | Aragón Radio

¿Quién controla nuestra alimentación? Es la pregunta que se hace la periodista e investigadora Esther Vivas en su libro El negocio de la comida.

Una obra en la que revela muchos detalles del sistema agroalimentario y trata de dar respuesta a preguntas de notable importancia: ¿Por qué hay tanta hambre en el mundo cuando se produce más comida que nunca?

Escuchar el audio de la entrevista, aquí.

Entry filed under: 2014 | El negocio de la comida, ràdio. Tags: , .

“CiU aposta per un model de ciutat en mans dels grans hotelers i el turisme de luxe” Qui controla la nostra alimentació?


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: