“Atacar la Consulta del 9N és atacar la democràcia”

14/10/2015 at 11:32

colau-500El Matí de Catalunya ràdio

Aquest dimecres hem fet tertúlia amb Esther Vivas, periodista; Xavier Bru de Sala, escriptor; Josep Maria Ureta, periodista econòmic d’El Periódico; Pedro Lecuona, notari; i Elisenda Paluzie, professora d’economia a la UB.

Una tertúlia centrada en la querella contra Artur Mas i les exconselleres Rigau i Ortega. On també hem parlat de les candidatures de cara el proper 20D.

Escoltar la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: , .

¿Cómo nos alimentaremos en 2025? “Apostar por la agricultura ecológica significa cuidar de nuestra salud, el planeta y el campesinado”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: