TTIP: el campo cerrado por defunción

03/12/2015 at 13:17 1 comentari

ev_ttipArt35 films

Serie documental sobre el TTIP, el Tratado Transatlántico de Comercio e Inversiones, que negocian Estados Unidos y Europa. En este capítulo nos centramos en los efectos que su firma puede tener sobre el mundo rural y la alimentación, tanto para los productores como los consumidores, con entrevistas a Esther Vivas, Tom Kucharz, José Bové, Magda Stockiewicz, entre otros.

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: , .

“Junts pel Sí ha de decidir si és Junts pel Sí o Junts pel Mas” “Els ‘outsiders’ de la política avui determinen governs o els encapçalen com Barcelona en Comú”

1 comentari

  • […] “Serie documental sobre el TTIP, el Tratado Transatlántico de Comercio e Inversiones, que negocian Estados Unidos y Europa. En este capítulo nos centramos en los efectos que su firma puede tener sobre el mundo rural y la alimentación, tanto para los productores como los consumidores, con entrevistas a Esther Vivas, Tom Kucharz, José Bové, Magda Stockiewicz, entre otros.” Site de Esther Vivas […]

Trackback this post


¿La alimentación bio puede morir de éxito? | Opcions

Maternitat i cultura | Àrtic BTV

Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

A l'especial informatiu de @tv3cat després de l'anunci d'aplicació de l'article 155.
.
Avui l'aparell de l'estat ha donat un cop d'estat a les institucions catalanes. No se'n sortiran ✊
.
#155TV3 Les mares com a subjecte polític. En vam parlar ahir a l'#Àrticbtv a través de la música de @marinah_ojosdebrujo i #GataCattana, els assajos '¿Dónde está mi tribu?' i 'Maternidad, igualdad y fraternidad' de @claveintelectual, la novel.la gràfica 'Mamà' de @gloriavivesxiol, l'obra 'La madre' de Maksím Gorki i les sèries de ficció 'Juego de Tronos' i 'El cuento de la criada'.
.
Maternitat, activisme, cultura i feminisme a @betevecat. .
Accedir al vídeo del programa a través del link a la meva bio. La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: