“Alguns s’escandalitzen més per veure un bebè al Congrés que per un pacte PP-PSOE-Ciutadans”

14/01/2016 at 09:20

evgb8aldia | 8tv

El fet que una diputada hagi portat el seu bebè al Congrés ha despertat molta polèmica a les xarxes. El nou Govern català es posa en marxa després de la investidura del president Carles Puigdemont.

N’hem parlat a la tertúlia amb Gonzalo Bernardos, Enric Sierra, Manel Cuyàs, Cristina Sánchez Miret, Joan Tàpia, Esther Vivas i Pere Martí.

8aldia

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: , , .

“PP, PSOE i Ciutadans impedeixen el grup propi d’En Comú Podem al Congrés per raons polítiques” “Barcelona en Comú ha fet molt més que altres governs per acostar el Consistori al carrer”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: