“Sánchez només podrà ser investit si aposta per un govern d’esquerres i el referèndum català”

09/03/2016 at 13:38

CdF77zfW4AAAw_9El Matí de Catalunya ràdio

Artur Mas ha donat el “sí” dels vuit diputats de Democràcia i Llibertat a la investidura de Pedro Sánchez si aquest assumeix un referèndum. Hem parlat també amb amb el diputat Lluís Llach i amb el representant del FC Barcelona Jordi Moix.

A la tertúlia: Xavier Bru de Sala, escriptor; Josep Maria Ureta, periodista econòmic; Sergi Cutillas, economista; Esther Vivas, periodista, i Esther Giménez Salinas, professora de dret penal d’Esade.

Escoltar la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

“Gràcies a la lluita de les dones s’han aconseguit drets impensables fa uns anys” “La tan reivindicada ‘estabilitat’ no implicarà millores socials sinó més retallades”


En defensa de la democracia | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

El 15-M i l'independentisme poden confluir? Aconseguir un punt de trobada entre ambdós és el gran repte per aconseguir un canvi real.
.
Algunes reflexions en aquest article a @elperiodico_cas. Link a la meva bio.
.
#1Oct #1Octubre #Referèndum Al @diariara avui analitzant els escenaris abans i després de l'1O. En la meva opinió: "El referèndum s'ha de celebrar d'una manera o altra".
.
Com dic a l'entrevista: "Que s’acabi celebrant el referèndum dependrà de la voluntat política, dels escenaris alternatius que es tinguin previstos davant l’ofensiva de boicot de l’Estat i de la mobilització social i ciutadana, que, com hem vist els últims dies, ha tingut una important capacitat de reacció per defensar els drets i les llibertats democràtiques. Si l’ofensiva estatal continua, potser l’1-O no es pot celebrar com estava dissenyat, però tant a nivell polític com d’autoorganització popular hi ha capacitat per organitzar una votació fins a les últimes conseqüències. Recordem que hi ha una llarga experiència en l’organització de consultes alternatives. Cal que el referèndum se celebri tant sí com no, independentment de les obstruccions de l’Estat. Crec que es farà d’una manera o altra. El que passi el dia 2 dependrà molt tant del que passi l’1 d’octubre com del que passi els dies anteriors. En aquests moments està en joc la configuració del futur mapa polític català i espanyol. Les aliances amb organitzacions polítiques de l’Estat seran clau per a l’èxit del referèndum".
.
#1Octubre #referèndum #democràcia, avui més necessària que mai
.
#1oct #1Octubre #referèndum #StreetArt #UrbanArt  #StreetArtBarcelona #Graffiti #CiutatVella #Barcelona

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: