“La política de la Unió Europea amb els refugiats fomenta el racisme i la xenofòbia”

18/03/2016 at 10:56

evMés 324

Un grup d’aficionats de l’Arsenal humilien a Barcelona a un captaire. A Madrid, seguidors del PSV humilien a dones romaneses que demanaven caritat. La Unió Europea avança en l’acord per deportar refugiats a Turquia. El govern espanyol segueix sense voler donar explicacions al Congrés.

En parlem amb Norbert Bilbeny, autor del ‘La vida avanza en espiral’ i els nostres col·laboradors Margarita Sáenz-Diez, Esther Vivas, Eduard Voltas i Pau Canaleta.

m324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“L’acord entre la Unió Europea i Turquia per retornar els refugiats és vergonyós, il·legal i inhumà” “El govern del PP actua com si tingués majoria absoluta quan des de fa mesos està en funcions”


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: