“Un govern del ‘canvi’ amb PSOE i Ciutadans vol dir que no canvia res”

01/04/2016 at 16:50

r4El Matí a Ràdio 4

Analitzem l’actualitat en temps de tertúlia amb la periodista Esther Vivas i el politòleg Nacho Martín Blanco. Comencem parlant de les negociacions a Madrid. Serà possible una investidura de Pedro Sánchez? I fem una mirada a les dades del dèficit públic i al seu incompliment.

Escoltar la 1a part de la tertúlia aquí [a partir del minut 29’31”] i la 2a part aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

“L’acord entre Sánchez i Rivera escora al PSOE més a la dreta” “Els ‘papers de Panamà’ demostren que el famós ‘hisenda som tots’ és una gran mentida”


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: