“Els que podrien combatre el frau fiscal sovint són els que se’n beneficien”

15/04/2016 at 18:48

CgCJK4ZWIAAWzWWMés 324

Quin és el full de ruta per guanyar la República Catalana? N’hem parlat amb Quim Torra, expresident d’Òmnium Cultural. Altres temes de l’actualitat: batalla entre Junqueras i Montoro pel dèficit de la Generalitat i la previsible renúncia del ministre Soria per l’afer dels “papers de Panamà”.

A la taula: Eduard Voltas, Margarita Sáenz-Díaz, Esther Vivas i Joan Botella.

v

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“Mentre alguns s’enriqueixen amb ‘els papers de Panamà’, altres pateixen pobresa de per vida” “El PSOE no ha entès que el 20D molts van votar per fer un gir a l’esquerra”


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: