Pastilles o mòbils: abusos de les grans companyies?

20/04/2016 at 19:04

catrdEl Matí de Catalunya ràdio

Avui a la tertúlia amb Esther Giménez-Salinas, Josep Maria Ureta, Esther Vivas, Xavier Bru de Sala i Sergi Cutillas no hem parlat de política.

Altres temes vinculats a la vida quotidiana han ocupat el debat: les noves condicions que imposa Movistar als seus usuaris de forma unilateral i les farmacèutiques que ens inciten a ser més propensos a tenir una malaltia. Tot per fer negoci.

Escoltar l’àudio de la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

“Sense desobediència és impossible revertir les retallades” “Les forces policials s’han guanyat a pols la seva mala fama”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: