Pastilles o mòbils: abusos de les grans companyies?

20/04/2016 at 19:04

catrdEl Matí de Catalunya ràdio

Avui a la tertúlia amb Esther Giménez-Salinas, Josep Maria Ureta, Esther Vivas, Xavier Bru de Sala i Sergi Cutillas no hem parlat de política.

Altres temes vinculats a la vida quotidiana han ocupat el debat: les noves condicions que imposa Movistar als seus usuaris de forma unilateral i les farmacèutiques que ens inciten a ser més propensos a tenir una malaltia. Tot per fer negoci.

Escoltar l’àudio de la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

“Sense desobediència és impossible revertir les retallades” “Les forces policials s’han guanyat a pols la seva mala fama”


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: