“El PSC es veu abocat als marges de la política”

29/04/2016 at 10:55

m324Més 324

S’aprova el nou sostre de dèficit, Junqueras i Sáenz de Santamaría es reuneixen per primer cop a La Moncloa, Chacón diu “no” a repetir al capdavant de la llista del PSC per Barcelona i darrer ple a Madrid de la fallida legislatura espanyola.

Ho analitzem amb Esther Vivas, Eduard Voltas i Margarita Sáenz-Díez. Acabem entrevistant al director del projecte Escola Nova 21 i president d’Unesco Catalunya, Eduard Vallory.evevms

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“Quan ERC s’autodefineix com a ‘nova política’ està sent molt indulgent amb s‎i mateixa” “El govern del PP impugna la Llei catalana contra els desnonaments per protegir els interessos de la banca”


¿La alimentación bio puede morir de éxito? | Opcions

Maternitat i cultura | Àrtic BTV

Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

A l'especial informatiu de @tv3cat després de l'anunci d'aplicació de l'article 155.
.
Avui l'aparell de l'estat ha donat un cop d'estat a les institucions catalanes. No se'n sortiran ✊
.
#155TV3 Les mares com a subjecte polític. En vam parlar ahir a l'#Àrticbtv a través de la música de @marinah_ojosdebrujo i #GataCattana, els assajos '¿Dónde está mi tribu?' i 'Maternidad, igualdad y fraternidad' de @claveintelectual, la novel.la gràfica 'Mamà' de @gloriavivesxiol, l'obra 'La madre' de Maksím Gorki i les sèries de ficció 'Juego de Tronos' i 'El cuento de la criada'.
.
Maternitat, activisme, cultura i feminisme a @betevecat. .
Accedir al vídeo del programa a través del link a la meva bio. La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: