Treballar per la justícia social en un món global

06/06/2016 at 17:04

jornada3Fundació Pere Tarrés

Aquest divendres s’ha celebrat la Jornada sobre Cooperació dins el Màster en desenvolupament, cooperació i acció comunitària de la Fundació Pere Tarrés | Universitat Ramon Llull.

Amb l’objectiu de portar la cooperació a debat han participat a la jornada Toni Luna de Metges Sense Fronteres, la coordinadora del Màster Sònia Garcia i la periodista Esther Vivas.

IMG-20160604-WA0000jornada7

Veure totes les fotografies de la jornada aquí.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

“Junts pel Sí i el Partit Popular van vetar el debat per una educació pública i de qualitat” “Malgrat el que es diu, aquests no són uns pressupostos socials”


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊! Incertidumbres electorales. Hoy, escribo en @elperiodico_cas.
.
La cuestión decisiva, y que no parece estar explícitamente en la agenda de ningún partido, es si el independentismo de izquierdas y las fuerzas de izquierdas no independentistas serán capaces de encontrar alguna vía de trabajo conjunta en torno a un horizonte constituyente y un programa antiausteridad.
.
El independentismo sin contenido social, primero la independencia y luego el resto, ha mostrado sus límites; y la política «a la espera» de los comuns, también. El reto es pensar una agenda constituyente y a la vez antiausteridad. Aquí radica la posibilidad de una hoja de ruta de cambio real, que nadie quiere asumir claramente. Y cuanto más se tarde en definir esta propuesta de futuro más difícil será llevarla a cabo.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: