“Malgrat el que es diu, aquests no són uns pressupostos socials”

07/06/2016 at 16:46

324Més 324

Hem entrevistat a la flamant premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Maria Antònia Oliver i al cap de llista de Convergència al Senat Miquel Calçada. El debat dels pressupostos continua obert. El Partit Popular ha presentat vídeo i sintonia de campanya. El ministre de l’interior Fernández Díez asocia les protestes a Gràcia amb la kale borroka.

L’anàlisi de l’actualitat del dia a càrrec de Manuel Cuyàs, Esther Vivas, Ferran Casas i Lola García.

fcev

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Treballar per la justícia social en un món global “Més que parlar d’ ‘antisistema’, cal parlar d’un sistema que es ‘anti-nosaltres'”


Top ten | dones i alimentació sana

Puerca pesca | El Periódico

Los malabarismos de la maternidad | El Periódico

Categories

Instagram

.
Quin és el paper de la dona al camp? Quantes pageses estan al capdavant d'explotacions agrícoles? I a la cuina? Quantes guanyen premis gastronòmics? Què en diu de tot plegat l'economia feminista?
.
N'hem parlat al @sansiestalvis de @catalunyaradio amb la mirada posada en el #8demarç, i amb la música feminista de @som_robaestesa i hem recomanat el material imprescindible de la #RevistaSoberaniaAlimentaria
.
Escoltar l'àudio de la secció, al link a la BIO 🌱🔝🌱🔝🌱 .
El Raval sin tópicos. Artículo que saco en @elperiodico_cas.
.
Somos muchos los que amamos ese Raval de Barcelona, de gentes populares, que retrató en su momento la obra 'Super Rawal' de @marcando, un territorio comanche que lucha y resiste contra el lobby inmobiliario.
.
Los narcopisos, situados en pisos vacíos en manos de bancos, fondos de inversión e inmobiliarias, son solo un síntoma de la nueva ola de especulación urbanística que azota al barrio.
.
Leer el artículo completo en el link en mi BIO.

Twitter

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: