“Malgrat el que es diu, aquests no són uns pressupostos socials”

07/06/2016 at 16:46

324Més 324

Hem entrevistat a la flamant premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Maria Antònia Oliver i al cap de llista de Convergència al Senat Miquel Calçada. El debat dels pressupostos continua obert. El Partit Popular ha presentat vídeo i sintonia de campanya. El ministre de l’interior Fernández Díez asocia les protestes a Gràcia amb la kale borroka.

L’anàlisi de l’actualitat del dia a càrrec de Manuel Cuyàs, Esther Vivas, Ferran Casas i Lola García.

fcev

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Treballar per la justícia social en un món global “Més que parlar d’ ‘antisistema’, cal parlar d’un sistema que es ‘anti-nosaltres'”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: