“Criticar el ‘no’ xovinisita del Brexit no pot ser excusa per justificar una Unió Europea indefensable”

17/06/2016 at 16:26

evsMés 324

Suspesa la campanya del Brexit després de l’atac a una diputada laborista. El primer ministre britànic David Cameron visita Gibraltar. La CUP convocarà eleccions internes per elegir nou secretariat.

En la ronda d’entrevistes electorals, parlem amb el candidant de Convergència Carles Campuzano. L’anàlisi de l’actualitat a càrrec d’Eduard Voltas, Astrid Bierge, Melcior Comas i Esther Vivas.

m324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“Junts pel sí utilitza l’excusa de la prórroga dels pressupostos per justificar les retallades en educació” “Assistim a una crisi sense precedents dels partits que han estat hegemònics aquests 40 anys”


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: