A qui beneficia el “FernándezDíazGate”?

22/06/2016 at 12:39

MatiCatrdEl Matí de Catalunya ràdio

Els nostres tertulians, l’escriptor Xavier Bru de Sala, els periodistes Esther Vivas i Josep Maria Ureta, l’economista Sergi Cutillas i la professora de dret penal d’Esade Esther Giménez Salinas analitzen l’impacte polític de les revelacions de Público.es.

El diari digital ha filtrat les converses que van mantenir l’octubre del 2014 el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya Daniel de Alfonso, per buscar motius per acusar dirigents d’ERC i de CDC. A la tertúlia s’han preguntat a qui beneficia el “FernándezDíazGate”.

Escoltar la tertúlia aquí

Entry filed under: ràdio. Tags: .

“Del 26J depèn que Mariano Rajoy i Pedro Sánchez segueixin en la primera línea de la política espanyola” 10 medidas políticas para que comer en España sea más saludable y sostenible


En defensa de la democracia | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Aquestes són les nostres armes!
.
#VolemVotar #referèndum #1O Els drets i les llibertats es defensen al carrer. Ahir, Catalunya en va ser un exemple. No ho oblidem: la democràcia està en joc. .
Algunes reflexions a @elperiodico_cas.
Link a l'article a la meva bio. Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: