L’Onze de Setembre a la vista

10/09/2016 at 14:08

lxevMés 324

Hem analitzat l’acte de Sant Boi, organitzat per la CUP, PODEM i ERC, per rememorar el 40è aniversari de la primera mobilització que hi va haver a Catalunya després de la mort de Franco. Ens ha acompanyat Carles Quingles, un dels organitzadors d’aquell esdeveniment.

Hem informat de la darrera hora de l’Onze de Setembre i per acabar ens han acompanyat el periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños i el fotoperiodista Jordi Borràs, autors el llibre ‘La cara B, una altra mirada del procés’. A la taula d’anàlisi Lola García, Esther Vivas i Ernest Benach.

324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

De los Comunes y los independentistas Analitzem la Diada de Catalunya


¿La alimentación bio puede morir de éxito? | Opcions

Maternitat i cultura | Àrtic BTV

Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

A l'especial informatiu de @tv3cat després de l'anunci d'aplicació de l'article 155.
.
Avui l'aparell de l'estat ha donat un cop d'estat a les institucions catalanes. No se'n sortiran ✊
.
#155TV3 Les mares com a subjecte polític. En vam parlar ahir a l'#Àrticbtv a través de la música de @marinah_ojosdebrujo i #GataCattana, els assajos '¿Dónde está mi tribu?' i 'Maternidad, igualdad y fraternidad' de @claveintelectual, la novel.la gràfica 'Mamà' de @gloriavivesxiol, l'obra 'La madre' de Maksím Gorki i les sèries de ficció 'Juego de Tronos' i 'El cuento de la criada'.
.
Maternitat, activisme, cultura i feminisme a @betevecat. .
Accedir al vídeo del programa a través del link a la meva bio. La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: