El comitè federal del PSOE dóna llum verda a un govern del Partit Popular

26/10/2016 at 15:33

evvl2Vespre a La2

Entrem a la setmana decisiva per la formació de govern després que el Comité Federal del PSOE hagi optat per permetre el govern del PP. Amb l’abstenció socialista, la ronda de consultes del rei tindrà un desenllaç diferent. Ara la incògnita que queda es saber què passarà amb els que trenquin la disciplina de vot.

Als nostres faristols d’anàlisi: Olga Ruiz, Toni Bolaño i Esther Vivas.

vl2

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Analitzem el final de l’estàtua de Franco al Born i el molt probable ‘sí’ del PSOE a Mariano Rajoy Parlem d’accents diacrítics i de la tensió entre el PSC i el PSOE per la investidura de Mariano Rajoy


En defensa de la democracia | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

El 15-M i l'independentisme poden confluir? Aconseguir un punt de trobada entre ambdós és el gran repte per aconseguir un canvi real.
.
Algunes reflexions en aquest article a @elperiodico_cas. Link a la meva bio.
.
#1Oct #1Octubre #Referèndum Al @diariara avui analitzant els escenaris abans i després de l'1O. En la meva opinió: "El referèndum s'ha de celebrar d'una manera o altra".
.
Com dic a l'entrevista: "Que s’acabi celebrant el referèndum dependrà de la voluntat política, dels escenaris alternatius que es tinguin previstos davant l’ofensiva de boicot de l’Estat i de la mobilització social i ciutadana, que, com hem vist els últims dies, ha tingut una important capacitat de reacció per defensar els drets i les llibertats democràtiques. Si l’ofensiva estatal continua, potser l’1-O no es pot celebrar com estava dissenyat, però tant a nivell polític com d’autoorganització popular hi ha capacitat per organitzar una votació fins a les últimes conseqüències. Recordem que hi ha una llarga experiència en l’organització de consultes alternatives. Cal que el referèndum se celebri tant sí com no, independentment de les obstruccions de l’Estat. Crec que es farà d’una manera o altra. El que passi el dia 2 dependrà molt tant del que passi l’1 d’octubre com del que passi els dies anteriors. En aquests moments està en joc la configuració del futur mapa polític català i espanyol. Les aliances amb organitzacions polítiques de l’Estat seran clau per a l’èxit del referèndum".
.
#1Octubre #referèndum #democràcia, avui més necessària que mai
.
#1oct #1Octubre #referèndum #StreetArt #UrbanArt  #StreetArtBarcelona #Graffiti #CiutatVella #Barcelona

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: