De Leonard Cohen fins a Calatrava passant per Trump

12/11/2016 at 16:29

evxgMés 324

Canvis polítics als Estats Units amb Donald Trump. Parlem amb Carme Polo, professora d’oratòria, sobre el que això significa i amb José María Vera, director general d’Oxfam, sobre el nou govern nordamericà i el canvi climmàtic. També recordem Leonard Cohen amb Jordi Turtós, periodista musical, i Alberto Manzano, biògraf i amic del cantautor canadenc. Finalment, parlem amb el periodista Llàtzer Moix sobre la publicació del llibre ‘Queríamos un Calatrava’.

A la taula d’anàlisi: Pau Canaleta, Esther Vivas i Gemma Aguilera.

m324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Del nou president Trump als pressupostos de la Generalitat Analitzem la crisi oberta entre PSC i PSOE i el desafiament independentista pel 6 de desembre


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: