La pujdada d’impostos, l”operació diàleg’ i la corrupció a debat

03/12/2016 at 23:21

ev_mMés 324

El Govern espanyol anuncia que augmenta alguns impostos. En parlem amb Xavier Casanovas, portaveu de la Plataforma per una Fiscalitat Justa. Conversem també sobre la reunió entre el president Carles Puigdemont i el nou delegat del Govern Enric Millo, mentre seguim pendents de les relacions entre el PSC i el PSOE. Finalment, entrevistem Jaume Muñoz, autor del llibre ‘La España corrupta.

A la taula d’anàlisi: Joan Safont, Esther Vivas i Daniel Condeminas.

mes324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“El Govern aposta per dualitzar l’educació amb una per a rics i una altra per a pobres” Del referèdum a Itàlia i les presidencials a Àustria fins el frau fiscal de Cristiano Ronaldo


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: