Inversió sanitària, operació diàleg i detencions per injúries

16/12/2016 at 17:54

nmbevEl Debat de La 1

Entrevistem en exclusiva a Madrid a la nova ministra de Sanitat, Afers Socials i Igualtat Dolors Montserrat. Al plató, parlem amb el diputat de la CUP Albert Botran, arrel de la polèmica per la crema de fotografies del rei.

Els col·laboradors del programa Nacho Martín Blanco, Toni Aira, Toni Bolaño, Xavier Fina, Andrea Mármol i Esther Vivas analitzaran l’entrevista i abordaran l’actualitat política de la setmana.

debat1

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Quines conseqüències pot tenir desobeir i celebrar un referèndum el 2017? “Inhabilitar Forcadell significaria un punt d’inflexió massa important que potser al PP no l’interessa”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: