De la cimera del referèndum al judici pel 9N

24/12/2016 at 22:34

evMés 324

Seguim el que ha estat la Cimera pel referèndum. Entrevistem Lluís Rabell de Catalunya Sí que es Pot i Jordi Turull de Junts pel sí, ambdós assistents a l’encontre. Abordem el fet que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja ha decidit la data pel judici del 9N. Entrevistem Guillem Anglada, escollit entre els deu científics del món més destacats del 2016 per la revista Nature.

A la taula: David Minoves, Esther Vivas, Argèlia Queralt i Montse Bassa.

mes324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

¿De dónde viene el menú de Navidad? “De quina democràcia parlem quan detenen algú com Joan Coma per expressar la seva opinió en un ple?”


L’hora de la veritat | El Periódico

¿La comida “bio” es cosa de pijos? | El Periódico

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Som aquí, amb @jordibaste a @elmonarac1, analitzant la darrera hora del registre i les detencions de la guàrdia civil a les dependències de la Generalitat. Temps de tertúlia a #ElMonaRac1. Avui, la democràcia està en joc!
.
#anàlisipolítica #referèndum #1O Els dilluns, @albert_ortas i servidora pugem al ring del @basicsbtv, en un encès cara a cara 😉, sota l'arbitratge d'@evaarde 🔝🔝🔝
.
#Basicsbtv #anàlisipolítica Bon ambient, bona música, bons llibres i bones exposicions. Què millor que fer un chai i disfrutar de la tarda a @babeliabcn!
.
#BabeliaBcn #Barcelona #TeaandBooks

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: