Parlem de democràcia, repressió i privatitzacions

28/12/2016 at 15:21

rca1El Món a RAC1

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs el regidor de la CUP de Vic, Joan Coma, però li retira el passaport a petició de la fiscalia. A la sortida, el mateix Coma ha avisat que el que ha passat a l’Audiència Nacional no afecta només els independentistes.

En parlem a ‘el perquè de tot plegat’ amb Esther Vivas, Andrea Mármol, Francesc Marc Álvaro i Quico Sallés. Tian Riba, els trepitja l’ull de poll.

Escoltar l’àudio de la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

La desobediència, afavoreix o perjudica el procés independentista? A Madrid restringeixen la circulació de cotxes per combatre la contaminació atmosférica


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Només la gent al carrer i la determinació dels de baix podrà aturar aquest atac a les llibertats.
.
#LlibertatJordis! ¿La alimentación bio puede morir de éxito? Algunas reflexiones en la @revistaopcions sobre la entrada del capitalismo verde en la agricultura y el consumo ecológico.
.
Un ejemplo: en pocos años algunas de las empresas familiares pioneras del sector, como Natursoy, Sorribas-Biogrà y Vegetalia, han sido compradas por grandes conglomerados empresariales.
.
Leer el artículo completo en el link en mi bio.
.
#agriculturaecológica #elnegociodelacomida #agriculturabio #alimentaciónbio #capitalismoverde #alimentación ecológica Arbres que creixen amb tu 😍

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: