Del polèmic acord entre la Generalitat i el Barça a un nou capítol de la judicilització de la política

12/01/2017 at 18:04

m1El Món a RAC1

Després de tot l’enrenou que ha creat la campanya de turisme “If you feel Barça, you feel Catalunya”, l’Espanyol exigeix que “es retiri o es modifiqui” la campanya de Turisme de la Generalitat. La judicialització de la política és un dels errors més greus. Ara nou capítol amb la demanda de la Fiscalia d’inhabilització a Francesc Homs per desobediència i prevaricació.

En parlem al perquè de tot plegat amb Esther Vivas, Vicent Sanchis, Jaume Barberà i Gonzalo Bernardos. Pere Mas trepitja l’ull de poll als tertulians.

Escoltar l’àudio de la tertúlia aquí.

Entry filed under: ràdio. Tags: .

Anem cap a una Barcelona sense barcelonins? Del referèndum al cas Pujol


Manada feminista | El Periódico

Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

.
"L'autèntica felicitat no costa diners" en vam parlar dissabte passat a Premià de Mar en una conferència sobre consum crític organitzada pel Consell Municipal de Coopearció.
.
Mercès per l'acollida 😊! Incertidumbres electorales. Hoy, escribo en @elperiodico_cas.
.
La cuestión decisiva, y que no parece estar explícitamente en la agenda de ningún partido, es si el independentismo de izquierdas y las fuerzas de izquierdas no independentistas serán capaces de encontrar alguna vía de trabajo conjunta en torno a un horizonte constituyente y un programa antiausteridad.
.
El independentismo sin contenido social, primero la independencia y luego el resto, ha mostrado sus límites; y la política «a la espera» de los comuns, también. El reto es pensar una agenda constituyente y a la vez antiausteridad. Aquí radica la posibilidad de una hoja de ruta de cambio real, que nadie quiere asumir claramente. Y cuanto más se tarde en definir esta propuesta de futuro más difícil será llevarla a cabo.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: