De la dimissió de Santi Vidal, al consell polític de la CUP passant per la pujada del preu de la llum

28/01/2017 at 18:18

evMés 324

Analitzem l’impacte de la dimissió de l’exjutge i senador d’ERC Santi Vidal després d’unes declaracions en què ha assegurat que el govern català tenia dades fiscals obtingudes il·legalment. Parlem del consell polític de la CUP per prendre una decisió respecte als pressupostos. Entrevistem Joan Vila, president de la Comissió d’Energia de PIMEC, sobre el preu de la llum. I conversem amb el periodista Genís Sinca sobre el llibre “El cavaller Floïd”, la biografia de l’empresari J. B. Cendrós.

A la taula d’anàlisi: Àstrid Bierge, Esther Vivas i Lola Garcia.

m324

 

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Tractores a la calle ‘Masterchef’ en casa


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura Vist a un restaurant del carrer Urgell. Gràcies per pensar en ells 😍 "La indústria agroalimentària actua com Doctor Jekyll i Mr. Hyde. Els mateixos que et venen menjar porqueria es sumen ara al carro de l'alimentació bio"
.
Una conversa amb @xarxanetorg sobre el negoci del menjar. Podeu accedir a l'entrevista completa a la meva bio.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: