“El PDECat no pot desfer-se del seu passat corrupte”

04/02/2017 at 20:57

ap324Més 324

Fem seguiment de l’operació Pika contra el finançament irregular de CDC. Parlem amb Neus Lloveras, presidenta de l’AMI, sobre la crida a la mobilització que fan amb Òmnium i l’ANC dilluns que ve pel judici del 9N. Analitzem la difusió d’una conferència de Jordi Pujol que publica La Vanguardia. Entrevistem Lama al-Atassi, secretària general de l’Aliança Nacional Siriana.

A la taula: Paco Moreno, Esther Vivas, Manuel Cuyàs i Magda Gregori.

mes324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

La nova operació policial contra el 3% de Convergència, a debat Analitzem l’inici del judici a Mas, Ortega i Rigau


¿La alimentación bio puede morir de éxito? | Opcions

Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

A l'especial informatiu de @tv3cat després de l'anunci d'aplicació de l'article 155.
.
Avui l'aparell de l'estat ha donat un cop d'estat a les institucions catalanes. No se'n sortiran ✊
.
#155TV3 Les mares com a subjecte polític. En vam parlar ahir a l'#Àrticbtv a través de la música de @marinah_ojosdebrujo i #GataCattana, els assajos '¿Dónde está mi tribu?' i 'Maternidad, igualdad y fraternidad' de @claveintelectual, la novel.la gràfica 'Mamà' de @gloriavivesxiol, l'obra 'La madre' de Maksím Gorki i les sèries de ficció 'Juego de Tronos' i 'El cuento de la criada'.
.
Maternitat, activisme, cultura i feminisme a @betevecat. .
Accedir al vídeo del programa a través del link a la meva bio. La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: