La fi del judici pel 9N i l’inici dels congressos del Partit Popular i Podem a debat

11/02/2017 at 15:04

evMés 324

Seguim la darrera jornada del judici pel 9N. Ens acompanyen Dolors Feliu dels Serveis Jurídics de la Generalitat i Miguel Capuz de la Secció de Dret Penal de l’ICAB. Parlem de la primera sentència del cas Gürtel i abordem els congressos del PP i Podem. Entrevistem Joan B. Culla que ha publicat el llibre ‘Tsunami’, un assaig sobre l’evolució dels partits polítics a Catalunya.

Els analistes que ens acompanyen són Ernest Benach i Esther Vivas.

324

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

“Artur Mas vol ser l’heroi del 9N però no el màrtir” ¿Vivieron felices y comieron perdices?


Las calles serán siempre nuestras | El Periódico

Maternidad y conciliación

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

La maternitat com a subjecte polític a la literatura, les sèries de ficció, els llibres d'assaig, la música... En parlarem aquest dijous a la nit, sobre les 22h, al programa #ÀrticBTV de la @peigis a @betevecat 🐣✊
.
#maternitats i #cultura Vist a un restaurant del carrer Urgell. Gràcies per pensar en ells 😍 "La indústria agroalimentària actua com Doctor Jekyll i Mr. Hyde. Els mateixos que et venen menjar porqueria es sumen ara al carro de l'alimentació bio"
.
Una conversa amb @xarxanetorg sobre el negoci del menjar. Podeu accedir a l'entrevista completa a la meva bio.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: