“Al Partit Popular no li ha calgut negociar res amb ETA”

09/04/2017 at 21:47

Més 324

ETA emet un comunicat on informa que abandona definitivament les armes. Connectem amb l’enviada Txell Ortiz a Bilbao i parlem amb l’exsecretari general d’Eusko Alkartasuna Gorka Knörr. Examinem les claus de l’atemptat a Estocolm. Entrevistem la diputada del PSC Meritxell Batet després de l’acord que actualitza les relacions entre PSC i PSOE. Conversem amb Rafael Argullol, autor de ‘Poema’.

A la taula d’anàlisi: Esther Vivas, Astrid Bierge i Astrid Barrio.

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

Els pressupostos generals i catalans a debat Prohibido dar la teta


Lo que nos tragaremos con el CETA | El Periódico

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

Categories

Instagram

Tots els divendres analitzant la darrera  hora de l'actualitat política al #Mes324. Gràcies @xgraset per la confiança 😊.
.
Aquí, fotos de la setmana passada al costat d'@apujolmas, Joan Queralt i Àstrid Barrio. Lo que nos tragaremos con el CETA: carne tratada con hormonas, colorantes alimentarios prohibidos hasta el momento y manzanas y salmones transgénicos. La ganadería de carne de vacuno y de porcino, el sector de la leche y las denominaciones de origen también saldrán perdiendo
.
Artículo que saco en @elperiodico_cas.

Twitter

Premio BioCultura 2015

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona


%d bloggers like this: